17 березня 2021 року, на базі Волинського ДОУНБ імені Олени Пчілки проведений семінар на тему «Короновірус та збалансована дієта». У заході взяли участь завідувач відділу промоції здорового способу життя КП «Волинський ОЦГЗ» Сегій Левчук та Ірина Дембіцька – лікар-методист відділу неінфекційних захворювань. В ході семінару висвітлено питання основ раціонального харчування, його роль на підвищення імунітету людини в період пандемії COVID-19. Враховуючи те що чергова хвиля епідемії перетинається з весняним гіповітамінозом зверталась увага на вживання натуральної, необробленої їжі, розглянуто доцільність додаткового вживання біологічно активних речовин (вітамінів, мінералів, флавоноїдів). Повноцінне харчування також зменшує ймовірність розвитку інших проблем зі здоров’ям, зокрема ожиріння, діабету серцево-судинних захворювань та деяких видів раку.